Украинская баннерная сеть

Головна сторінка сайту

Гостьова книга

Хто ми? Прочитайте и взнаете!

Перелік рубрик у газеті:)

Рубрика "Хата-читальня"

Рубрика "Київський Мішок"

Рубрика "Стрибки з мішка"

Рубрика "У дідуся Фрейда"

Рубрика "Альма Матер"

Рубрика "Смішки з мішку"

Рубрика "Тусовка"

Рубрика "Культура"

Рубрика "Великі таємниці світу"

Рубрика "Кінорубікон"

Рубрика "Смачьненького"

Рубрика "Прикид"

Перша сторінка газети

 

 

©E-mail: web-mastera

 

“СМАЧНЕНЬКОГО”

Дівчата, жінки! Можете відпочивати. В цьому випуску рубрика “Смачного” суто чоловіча, бо тільки їм буде під силу приготувати запропоновані нами кулінарні витвори мистецтва (святкові) .

Отож, хлопці, парубки, чоловіки, щоб зробити приємне своїй коханій у святковий день, вам доведеться трохи попотіти на кухні. Ось декілька порад для вас:

- принесіть своїй дівчині (дружині, коханці) зранку каву. Але велике прохання: не в ліжко, а у чашку;

- зробіть на сніданок щось легке, аби не обтяжувати святковий настрій шлунку коханої. Це може бути смачний торт з великою кількістю вершків, або кілька кіло шоколаду (чи мармеладу). В будь – якому разі не несіть грінку з часником або цибулею, бо перший поцілунок цього ранку ви запам’ятаєте на все життя;

- приготуйте якийсь невибагливий напій, наприклад, натуральний цитрусовий сік. Лимоном краще не бавитись, бо перше враження від виду її обличчя ви будете бачити у кошмарних снах .

Ну, а якщо у вас немає сил приготувати щось подібне, то можна просто миттєво зробити омлет.

Нагадуємо його рецепт та послідовність дій : візьміть 4 яйця (з холодильнику) і розбийте їх над мискою. Скорлупу і жовток 4-го яйця акуратно зберіть із підлоги і викиньте у відро для сміття. Яйця, що залишилися у мисці, збивають за допомогою міксеру або будь-яким іншим способом до появи на стінах кухні жовтих плям. Суміш солимо. Після того, як ви витягнете сільничку із миски і помиєте її, можна приступати до наступного етапу: всипаємо в суміш борошно (близько 1 столової ложки). Все це гарно перемішуємо. Потім обережно, щоб не порозвозити яєчні плями та смуги борошна на підлозі, пробираємося до плити. Дістаємо сковорідку (бажано чисту) і ставимо на вогонь. На розігріту сковороду вливаємо 2 столові ложки олії. Після того, як олія достатньо розігріється (що перевіряємо візуально, а не пальцем!) обережно вливаємо суміш і закриваємо кришкою. Омлет вважається готовим, коли кухню наповнює сизий дим та запах горілих яєць і все це супроводжується дзвінком у двері добрих сусідів та завиванням пожежних сирен.

Після того як ви владнаєте усі формальності, провітрите кухню та вимиєте жовті плями і у вас ще залишиться хоча б крихта ентузіазму, то раджу приготувати яку–небудь свою фірмову страву. 

Нагадуємо і попереджуємо: найголовнішим інгредієнтом до всіх страв є - міцний і довгий поцілунок!

Hosted by uCoz